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FMCSA-HHG-375.501-Q003

Household Goods Shipping Documents
§ 375.501 – Must I write up an order for service?
Guidance Q&A
Question 3: May household goods movers require shippers to sign “Revised Written Estimates,” “Rescissions of Old Estimate” or other documents authorizing the mover to rescind the estimate as a condition of loading a shipment?
 
Guidance: Movers may not require shippers to sign “Revised Written Estimates,” “Rescissions of Old Estimate” or other documents authorizing the mover to rescind the estimate as a condition of loading the shipment unless the shipper and carrier mutually agree to amend the estimate and the shipper signs a new estimate before the carrier loads the shipment. In accordance with 49 CFR 375.501(f), 375.401(h) and 375.403(a)(6), both the shipper and the mover must mutually agree to any amendment to a shipping order before loading the shipment. Section 375.501(d) does not alter this requirement.
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