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FMCSA-HHG-375.501-Q001


Household Goods Shipping Documents
§375.501 – Must I write up an order for service?
Guidance Q&A
Question 1: May household goods motor carriers require shippers to sign blank documents before loading a shipment?
 
Guidance: No, movers may not require shippers to sign blank documents before loading a shipment. Movers may provide blank documents to shippers for information purposes only.
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