NOTE: This guidance reflects minor correction(s) (e.g., for grammar, typographical errors, or consistency) made on March 10, 2022.

FMCSA-HOS-ELD-TECH-395-FAQ59(2017-09-01)-CORR1

Question: Section 4.8.1.3 of 49 CFR part 395, subpart B, Appendix A indicates that location needs to be displayed for login/logout events. However, section 4.5.1.5 lists required data elements for login/logout events and does not indicate that latitude and longitude need to be recorded. Which is accurate?

Answer: Section 4.5.1.5  of Appendix A is correct, location is not required for display of login/logout events, and it is not included in the data file.

Contact Info: FMCSA ELD Information, 1-800-832-5660 or ELD@dot.gov. 
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