NOTE: This guidance was rescinded on March 10, 2022, and is no longer in effect.  Please see revised guidance FMCSA-HOS-ELD-TECH-395-FAQ56(2022-03-10).


FMCSA-HOS-ELD-TECH-395-FAQ56
Frequently Asked Questions: Electronic Logging Devices and Hours of Service – Technical Specifications
Question: 
Under Section 4.8.1.3(c) of Appendix A to Part 395, the graph-grid for each day’s records of duty status must be at least 6 inches by 1.5 inches in size. Can you clarify what this means for requirements for screen size? 

Guidance: 
This size requirement is for print display only, it does not apply to the ELD screen itself.
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