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FMCSA-HOS-ELD-TECH-395-FAQ56(2022-03-10)

Question: Does the size requirement for print display listed in section 4.8.1.3(c)(1) of 49 CFR part 395 subpart B Appendix A also apply to the on-screen display?

Guidance: This size requirement is for print only. It does not apply to the ELD screen display.

Contact Info: FMCSA ELD Information, 1-800-832-5660 or ELD@dot.gov.
________________________ 
 
Note: This guidance document does not have the force and effect of law and is not meant to bind the public in any way.  It is intended only to provide information and clarity regarding existing requirements under the law or agency policies. 
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