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Question: What must a driver do with unassigned driving time when he or she logs into the electronic logging device (ELD)?

Answer: Under 49 CFR 395.32(b), when prompted by the ELD, a driver must review any unassigned driving time when he or she logs into the ELD. If the unassigned records do not belong to the driver, the driver must indicate that in the ELD record. If driving time logged under this unassigned account belongs to the driver, the driver must add that driving time to his or her own record.

Contact Info: FMCSA ELD Information, 1-800-832-5660 or ELD@dot.gov. 
________________________ 
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