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Question: Can a driver annotate the electronic logging device (ELD) record?

Answer: Yes. A driver can use annotations to indicate the beginning and end of a period of authorized personal commercial vehicle use, or yard moves, as well as other special driving categories, such as adverse driving conditions (49 CFR 395.1(b)) or oilfield operations (§ 395.1(d)). Additionally, under § 395.30(c)(2), drivers or support personnel are required to annotate every change or addition to an ELD record.

Contact Info: FMCSA ELD Information, 1-800-832-5660 or ELD@dot.gov. 
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