NOTE: This guidance reflects minor correction(s) (e.g., for grammar, typographical errors, or consistency) made on March 10, 2022.

FMCSA-HOS-ELD-395-FAQ40(2017-03-27)-CORR1
Question: Can supporting documents be limited to only those acquired at the beginning and end of the workday?
Guidance: No. Documents acquired throughout the day are to verify drivers’ compliance with the hours of service regulations. 49 CFR 395.11 contains more specific information on the requirements for supporting documents.
Contact Info: FMCSA ELD Information, 1-800-832-5660 or ELD@dot.gov.
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