NOTE: This guidance reflects minor correction(s) (e.g., for grammar, typographical errors, or consistency) made on March 10, 2022.
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Question: Can a driver use an electronic logging device (ELD) on a commercial motor vehicle (CMV) with a model year older than 2000?

Guidance: Yes. However, the ELD must comply with the ELD rule’s technical specifications. The ELD may use alternative sources to obtain or estimate the required vehicle parameters, in accordance with the accuracy requirements in sections 4.3.1 of 49 CFR part 395, subpart B, Appendix A.

Contact Info: FMCSA ELD Information, 1-800-832-5660 or ELD@dot.gov.
________________________
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