NOTE: This guidance reflects minor correction(s) (e.g., for grammar, typographical errors, or consistency) made on March 10, 2022.

FMCSA-HOS-ELD-395-FAQ22(2017-03-22)-CORR1

Question: If a motor carrier’s operation is exempt from the requirements of 49 CFR part 395.8, is the motor carrier also exempt from the Electronic Logging Device (ELD) rule?

Guidance: Yes. Motor carriers with operations that are exempt from the requirements of § 395.8 are exempt from the ELD rule.

Contact Info: FMCSA ELD Information, 1-800-832-5660 or ELD@dot.gov.
________________________
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