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Question: As an electronic logging device (ELD) manufacturer, how can I make sure that my product is compliant?

Guidance: You should review the technical specifications included in 49 CFR part 395, subpart B, Appendix A, along with the FMCSA’s compliance test procedures. You are required to self-certify your device, stating that it is in compliance with all of the technical specifications. The compliance test procedures are designed to assist manufacturers in determining whether their product meets the ELD rule requirements. While ELD manufacturers are not required to use FMCSA’s compliance test procedure, they are required to ensure that their products are compliant with the technical specifications in the ELD rule.

Contact Info: FMCSA ELD Information, 1-800-832-5660 or ELD@dot.gov.
________________________ 
 
Note: This guidance document does not have the force and effect of law and is not meant to bind the public in any way.  It is intended only to provide information and clarity regarding existing requirements under the law or agency policies. 
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