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Question 15 

 

Q: Are drivers required to annotate an adverse driving condition they encountered on their 

electronic logging device (ELD)? 

 

A: Yes. A driver is required to annotate the use of the adverse driving conditions exception on 

the electronic logging device under 49 CFR Section 395.28(c). If the roadside officer can prove 

there was no adverse driving condition, the driver should be cited for the applicable violation of 

49 CFR 395.3 or 395.5. 
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