
Frequently Asked Questions Relating to 2020 Changes to Hours of Service Regulations 

 

Question 12 

 

Q: Are there any restrictions on how often the adverse driving conditions exception may be 

used? 

 

A: No. There is no limit provided the adverse driving conditions exception is used consistently 

with the definition in 49 CFR 395.2. 
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