Question 28:  May drivers use the emergency conditions exception in § 395.1(b)(2) to complete a trip without violating the hours of service regulations if the trip was delayed due to a civil disturbance causing drivers to reasonably fear for their physical safety?
 
Answer:  Yes, if the trip is one which could normally and reasonably have been completed without violating the part 395 hours of service regulations and the delay is due to civil disturbances causing drivers to reasonably fear for their physical safety.
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