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§380.707 – Entry-level training provider
Guidance Q&A
Question 22: Can theory and behind-the-wheel (BTW) training be provided by separate training providers?

Guidance: Yes. Theory (knowledge) and BTW training may be delivered by separate training providers. Both types of training providers must be listed on the Training Provider Registry, and both would submit driver-specific training certification information (i.e., proof of training) to the Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA).
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