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§380.605 – Definitions
Guidance Q&A
Question 23: Can driving simulators be used as a substitute for mandatory behind-the-wheel (BTW) training?

Guidance: No. The entry-level driver training (ELDT) regulations do not permit BTW training to be conducted by using a driving simulation device, and a driver-trainee may not use a simulation device to demonstrate proficiency for any of the BTW curricula. However, simulators may be used in theory training.
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