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§380.603 – Applicability 
Guidance Q&A
Question 4: If an applicant held a commercial learner’s permit (CLP) before February 7, 2022, and obtains his or her commercial driver’s license (CDL) before the CLP expires, will he or she be exempt from the ELDT requirements?
 
Guidance: Yes. If the applicant obtains a CDL before the CLP or renewed CLP expires, the applicant is not subject to the ELDT requirements.
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