Section § 393.93: Seats, seat belt assemblies, and seat belt assembly anchorages. 
Guidance Q&A
Question 1: If a CMV, other than a motor coach, is equipped with a passenger seat, is a seat belt required for the passenger seat?
Guidance: Yes.
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