Section § 393.88: Television receivers. 
Guidance Q&A
Question 1: Does § 393.88 restrict the use of closed circuit monitor devices being used as a safety viewing system that would eliminate blind-side motor carrier accidents?
Guidance: No. The restriction of this section would not apply because the device cannot receive television broadcasts.
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