Section § 393.83: Exhaust systems. 
Guidance Q&A
Question 1: Is a heat shield mandatory on a vertical exhaust stack?
Guidance: No. However, § 393.83 requires the placement of the exhaust system in such a manner as to prevent the burning, charring, or damaging of the electrical wiring, the fuel supply, or any combustible part of the CMV.
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