Section § 393.71: Coupling devices and towing methods, driveaway-towaway operations. 
Guidance Q&A
Question 1: May a fifth wheel be considered as a coupling device when towing a semi-trailer in a driveaway-towaway operation?
Guidance: Yes. Section 393.71(g) requires the use of a tow-bar or a saddle-mount. Since a saddle-mount performs the function of a conventional fifth wheel, the use of a fifth wheel is consistent with the requirements of this section.
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