Section § 393.62: Emergency exits for buses. 
Guidance Q&A
Question 4: Which edition of FMVSS No. 217 is required to be used in determining the emergency exit space requirements when retrofitting buses?
Guidance: The cross reference to FMVSS No. 217 applies to the requirements in effect at the time of manufacture of the bus. Motor carriers are not, however, prohibited from retrofitting their buses to the most up-to-date requirements in FMVSS No. 217. Therefore, at a minimum, motor carriers must meet the non-school bus emergency exit requirements in effect at the time of manufacture, and have the option of retrofitting their buses to meet the emergency exit requirements established by the November 2, 1992 (57 FR 49413), final rule which became effective on September 1, 1994.
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