Section § 393.52: Brake performance. 
Guidance Q&A
Question 1: May the information in the stopping distance table be used to determine the stopping distances at speeds greater than 20 mph?
[bookmark: _GoBack]Guidance: No, the table is not intended to be used to predict or determine stopping distances at speeds greater than 20 mph.
