Section § 393.51: Warning signals, air pressure and vacuum gauges. 
Guidance Q&A
Question 3: Are vacuum gauges required on the vacuum portion of vacuum-assisted hydraulic brakes?
Guidance: No. Section 393.51(d)(2) requires only that CMVs with vacuum brakes (not hydraulic brakes applied or assisted by vacuum) be equipped with a vacuum gauge.
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