393.51: Warning signals, air pressure and vacuum gauges. 
Guidance Q&A
Question 2: Is the vacuum portion of vacuum-assisted hydraulic brake systems required to have a warning device?
Guidance: No. Only the hydraulic portion of vacuum-assisted hydraulic brake systems is required to have a warning device. FMVSS No. 105 does not require a warning device for the vacuum portion of the vacuum-assisted hydraulic brake systems. It is the intention of the FMCSA that § 393.51 be consistent with FMVSS No. 105.
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