Section § 393.44: Front brake lines, protection. 
Guidance Q&A
Question 1: Does the term ‘‘rear wheels’’ include the tag axle on a bus/motorcoach?
Guidance: Yes. The braking system on a bus/motorcoach must be constructed so that if any brake line to either front wheel is broken, the driver can apply the brakes to all of the wheels on each rear axle.
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