Section § 393.42: Brakes required on all wheels. 
Guidance Q&A
Question 2: Are unladen converter dollies covered by the exemption in § 393.42(b)(2)?
Guidance: Yes. However, if the converter dolly is laden, the brakes must be operable.
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