Section § 393.41: Parking brake systems. 
Question 2: Does § 393.41 prohibit air brake systems from being equipped with a means to release the spring brakes for purposes of towing disabled vehicles in emergency situations?
Guidance: No, provided the brakes are designed and maintained so they cannot be released unless adequate energy is available to make immediate reapplication of the brakes when the brake system is operable.
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