Section § 393.41: Parking brake systems. 
Guidance Q&A
Question 1: May the ‘‘park’’ position of a CMV’s transmission be used as a parking brake to comply with the § 393.41?
Guidance: No. The ‘‘park’’ position of the transmission is only a locking device used to lock the transmission.
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