Section § 393.40: Required brake systems. 
Guidance Q&A
Question 1: May a system such as ‘‘driveline brakes’’ be used as an emergency brake provided it complies with the requirements of § 393.52?
[bookmark: _GoBack]Guidance: Yes. CMVs which were not subject to the emergency brake requirements of FMVSS Nos. 105 or 121 may use ‘‘drive line brakes’’ provided those vehicles meet the requirements of § 393.52.
