Section § 393.25: Requirements for lamps other than head lamps. 
Guidance Q&A
Question 1: Are lighting devices on mobile homes/house trailers required to be permanently mounted?
Guidance: No. The movement of mobile homes/house trailers is considered to be a driveaway-towaway operation.
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