Section § 393.17: Lamps and reflectors – combinations in driveaway-towaway operation. 
Guidance Q&A
Question 1: What are the lighting requirements when a tow truck is pulling a wrecked or disabled vehicle?
[bookmark: _GoBack]Guidance: A wrecker pulling a vehicle would be considered a driveaway-towaway operation and should be equipped with the lighting devices specified in § 393.17 when operating in interstate commerce.
