Section § 393.100: Which types of commercial motor vehicles are subject to the cargo securement standards of this subpart, and what general requirements apply?
Guidance Q&A
Question 2: Do the rules for protection against shifting or falling cargo apply to CMVs with enclosed cargo areas?
Guidance: Yes. All CMVs transporting cargo must comply with the applicable provisions of §§ 393.100-393.136 (subpart I) to prevent the shifting or falling of cargo aboard the vehicle.
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