Section § 393.100: Which types of commercial motor vehicles are subject to the cargo securement standards of this subpart, and what general requirements apply?
Guidance Q&A
Question 1: Are the requirements of § 393.100 the only cargo securement requirements motor carriers must comply with?
Guidance: No. A motor carrier, when transporting cargo, must comply with all the applicable cargo securement requirements of subpart I and § 392.9. 
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