§383.91 – Commercial Vehicle Groups
Guidance Q&A
Question 6: May a truck tractor (as defined in 49 CFR 390.5) be driven on public roads by a driver with a Class B CDL?
 
Guidance: Yes, but only if the truck tractor is not pulling a towed unit (trailer) that is in excess of 10,000 pounds.
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