§383.91 – Commercial Vehicle Groups
Guidance Q&A
Question 1: May a State expand a vehicle group to include vehicles that do not meet the Federal definition of the group?
 
Guidance: Yes, if (a) A person who tests in a vehicle that does not meet the Federal standard for the Group(s) for which the issued CDL would otherwise be valid, is restricted to vehicles not meeting the Federal definition of such Group(s); and (b) The restriction is fully explained on the license.
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