§383.75 – Third Party Testers
Guidance Q&A
Question 2: Do third party skills test examiners have to meet all the requirements of State-employed examiners—i.e., all the State’s qualification and training standards?
 
Guidance: Yes. Section 384.228 requires third party skills examiners to meet the same qualification and training standards as State examiners to conduct skills tests.
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