§383.73 – State Procedures
Guidance Q&A
Question 3: Does the word “issuing” as used in § 383.73(b) include both temporary 60-day CDLs and permanent CDLs?
 
Guidance: Yes, the word “issuing” applies to all CLPs/CDLs whether they are temporary or permanent.
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