§383.51 – Disqualifications of Drivers – General Questions
Guidance Q&A
Question 9: Must the State use the offense date or the conviction date to determine if two or more serious traffic *8472 convictions occurred within a 3-year period?
 
Guidance: The State must use the offense dates to determine if two or more serious traffic convictions fall within the 3-year period specified in § 383.51, Table 2.

[bookmark: _GoBack]
