§383.51 – Disqualifications of Drivers – General Questions
Guidance Q&A
Question 6: Is a driver who possesses a valid CDL issued by his/her State of domicile, but who is suspended by another State for reasons unrelated to the violation of a motor vehicle traffic control law, disqualified from operating a CMV?
 
Guidance: No. Section 383.5 defines the term “Disqualification” for CDL holders and limits the basis of out-of-State disqualifications to those resulting from a conviction for a violation of State or local law relating to motor vehicle traffic control (other than parking, vehicle weight or vehicle defect violations).
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