[bookmark: _GoBack]§383.51 – Disqualifications of Drivers – General Questions
Guidance Q&A
Question 5: If a CDL holder commits an offense that would normally be disqualifying, but the CDL holder is driving under the farm waiver in § 383.3(d)(1), must the conviction result in a disqualification and action against the CDL holder?
 
Guidance: Yes. A CDL holder is subject to the disqualification requirements, even if the CDL holder is not operating a CMV or a vehicle requiring the CDL when the offense occurs.


