§383.51 – Disqualifications of Drivers – General Questions
Guidance Q&A
Question 4: What is meant by leaving the scene of an accident involving a CMV?
 
[bookmark: _GoBack]Guidance: As used in part 383, the disqualifying offense of “leaving the scene of an accident involving a CMV” is all-inclusive and covers the entire range of situations where the driver of the CMV is required by State law to stop after an accident and either give information to the other party, render aid, or attempt to locate and notify the operator or owner of other vehicles involved in the accident.
