§383.51 – Disqualifications of Drivers – Alcohol Questions
Guidance Q&A
Question 1: Is a driver disqualified for driving a CMV while off-duty with a blood alcohol concentration over 0.04 percent?
 
Guidance: Yes. Any person driving a CMV, as defined in § 383.5, regardless of the person’s duty status, must be disqualified if convicted of driving with a blood alcohol concentration over 0.04 percent.
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