§383.5 - Definitions  
Guidance Q&A
Question 4: One definition of CMV is a vehicle “designed to transport” 16 or more passengers, including the driver. Does that include standing passengers if the vehicle was specifically designed to accommodate standees?
 
Guidance: No. “Designed to transport” refers only to the number of designated seats; it does not include areas suitable, or even designed, for standing passengers.
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