§383.5 - Definitions  
Guidance Q&A
Question 3: Does the definition of a CMV in § 383.5 of the CDL requirements include parking lot and/or street sweeping vehicles and is a driver of such a vehicle required to have a CDL?
 
Guidance: If the GVWR of a parking lot or street sweeping vehicle is 26,001 pounds or more, it is a CMV under § 383.5. If the vehicle is operated on a public highway, the driver would need a CDL.
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