§383.37 – Employer Responsibilities
Guidance Q&A
Question 2: Is a driver who has a CDL and has been convicted of a felony disqualified from operating a CMV under the FMCSRs?
 
Guidance: Not necessarily. The FMCSRs do not prohibit a driver who has been convicted of a felony from operating a CMV unless the offense involved the use of a motor vehicle, either a CMV or a non-CMV. (Table 1 to § 383.51(b)).
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