§383.3 - Applicability  
Guidance Q&A
Question 21: May a State exempt CMV drivers employed by a partnership, corporation or an association engaged in farming from the CDL requirements under the farmer waiver (§ 383.3(d)) or is the waiver only available to drivers employed by a family-owned farm?
 
Guidance: Yes. Since farming partnerships, corporations, and associations are legal “persons,” States may exempt drivers working for these organizations from the CDL requirements, provided they can operate within the waiver conditions.
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