§383.3 - Applicability  
Guidance Q&A
Question 19: Are custom harvesters who harvest trees for tree farmers eligible to be considered “custom harvesters” for purposes of the FRSI waiver from selected CDL requirements?
 
Guidance: Yes, if the State considers a business that harvests trees for tree farmers to be a custom harvesting operation, then its employees could qualify for the FRSI-restricted CDLs, subject to the limitations of the waiver provisions in § 383.3(f).
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