
Description
§383.3 - Applicability  
Guidance Q&A
Question 18: May a State (1) require an applicant for a CDL farmer waiver (§ 383.3(d)) to take HM training as a condition for being granted a waiver; and (2) reduce the 150-mile provision in the waiver to 50 miles if the driver is transporting HM?
 
Guidance: Yes. The Federal farm waiver is permissive, not mandatory.
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