§383.3 - Applicability  
Guidance Q&A
Question 15: Do active duty military personnel, not wearing military uniforms, qualify for a waiver from the CDL requirements if the CMVs are rental trucks or leased buses from the General Services Administration?
 
Guidance: Yes. The drivers in question do not need to be in military uniforms to qualify for the waivers if they are on active duty and performing a military function.
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